Alt Tag kanggo Gambar Babagan Heading

Welcome kanggo

Industri kita nggawe Tank ngresiki Modern-Aman-lan Efektif kanggo Pembersih TANK lan Pamilik Tank

Alt Tag for About fitur Image1
Spesialis Teknik Hidraulik lan Elektronik

Ayo lan ngobrol babagan pembersihan tank lan pemulihan minyak kalebu entri wong, remot lan robotik. Ahli ing donya sing misuwur lan misuwur kanthi pengalaman, Tony Bennett Miwiti reresik tangki minyak lan tangki produk ing Prancis ing taun 1976 lan banjur mutusake ana cara sing luwih apik, luwih aman lan gampang kanggo nindakake tugas iki. Tony melu desain lan nggawe macem-macem sistem reresik tank beda kalebu sistem entri wong ora uga sistem pemulihan minyak. Pengalaman gedhe ing industri iki menehi kawruh kanggo nulungi para pelanggan ngerti apa sing dibutuhake supaya bisa ditindakake lan cara nindakake kanthi bener lan aman. Tony wis eksprimen karo pirang-pirang ide babagan pembersihan tank lan wis ngerti babagan apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa ditindakake. Telpon utawa email Tony kanggo ngobrol.

Alt Tag for About fitur Image2
Pabrikan minangka salah sawijining Kekuwatan kita

Karo tim insinyur desain profesional sing khusus, insinyur desain cairan, insinyur elektronik, manajer QC lan tenaga kerja sing trampil ing lantai toko PRO-LINE HYDRALINK minangka perusahaan sing unik banget sing duwe reputasi kanthi kualitas produk Kapasitas kita kanggo insinyur / ngrancang, ngrancang & nglumpukake peralatan anyar yaiku nomer 2 nganti NONE. Bebarengan karo ngrancang produk kita dhewe, kita mbangun kabeh peralatan ing omah sing ngidini nggawe produk sing didhukung kanthi tujuan lan njaga kualitas sing dhuwur banget.

Alt Tag for About fitur Image3
Daya Lan Industri Energi

Tangki Minyak Bahan Apot Heavy ing stasiun generasi Daya, ROV lan Materiel Robotik Penanganan ing Industri Nuklir peralatan kita digunakake sacara internasional

Alt Tag for About fitur Image4
Industri Petroleum minangka salah sawijining Keahlian

Ndhuwur Tangki Panyimpen ing lemah, Tangki Bumi, Tangki Laut lan Vessel - Sistem macem-macem kita bakal ngresiki kabeh kanthi nggunakake pilihan Remote lan Robotika kanggo njamin safety ora akeh.

bener
bener
Alt Tag kanggo Judhul FAQ Gambar

FAQ Kita

Pitakon lan jawaban sing Kerep

Cara tank yaiku ora bingung karo metode iki sing asring ora bisa ditrapake amarga ana sawetara sebab 1. Nozzle cilik lan diwatesi kanthi kemampuan kanggo ngliwati aliran gedhe kanthi tekanan sing puas nalika muncung Tanksweep 18 inci saben ngirim 660m3 / jam 10 meksa bar. 2. Tekan iki muter kanthi tanpa henti lan arah kasebut ora bisa dikendhalekake utawa ngarahake menyang papan sing dibutuhake, nalika muncung Tanksweep arah lan bisa dipindhah kanthi horisontal kanthi rodha tangan sing gampang. 3. Nozzles sing dipasang liwat atap tangki ora dilelehake lan mulane tanke kudu dilebokake nalika Tanksweeps digunakake nalika cairan ing tank luwih murah 1.5m ing sadhuwure muncung tanksweep, iki mesthekake yen kukus saka nozzle ora bisa ngilangi tingkat cairan menyang ruang udara lan mulane ora perlu bathi. Mesthi yen pamrentahan lokal nuntut tank mung dibersih nalika disuntik, iki uga bisa. 4. Nozzles sing dipasang liwat atap tangki mung bisa ngganggu sludge ing jarak sing winates saka nozzle lan kanthi cukup lokal menyang lokasi nozzle, iki tegese bisa nutupi kabeh tanke nozzles kudu dipasang nanging mesthi arah ora bisa dikontrol nalika Tanksweeps, tank nganti 50m diameter bisa dibersihake karo 2 x tanksweeps, tank ing antarane 50 lan 80m diameteripun mbutuhake 3 x tank, lan tank 80-100m mbutuhake 4 x tanksweeps. 5. muncung mlebu bumbung mbutuhake krenjang lan wong ing payon tank sauntara Tanksweeps minangka entri sisih menyang tangki, dadi ora perlu crane nozzle lan nyelehake menyang atap tangki utawa ngirim wong-wong sing kerja ing wilayah sing mbebayani banget. 6. Amarga muncung Tanksweep nduwe gerakan lengkap menyang sisih kabeh tank ditutupi lan nggunakake kamera imaging termal, muncung tanksweep bisa dituju menyang ngendi dheweke dibutuhake. Kanggo nyuripake lan nyilikake kabeh isi tank Tanksweeps duwe kekuwatan supaya tugas kasebut kanthi bener.
Tanksweeps bisa mlebu menyang tangki liwat tank kanthi nggunakake 3 tangki (ing tangki diameter 80m) Amarga level kasebut ing ndhuwur dalan kasebut ora bisa dicopot. Dadi akses kanggo tangki tank menyang tank yaiku kanthi nggunakake flanges Proline Hydralink Coldtap. Flanges tapis kadhemen dipasang ing alas manway kanthi cara ngresiki tutup manway cat lan teyeng kanggo mesthekake bensin bakal nggawe segel sing bener nganggo flanges selesma. Banjur, kabeh nut lan bolt sing dijamin tutup manway dicopot. Flange taping kadhemen bebarengan karo gasket sing cocog banjur dipasang menyang tutup manway lan aman. Saiki kacang-kacangan lan bolt sisa wis dicopot lan diganti karo kacang pencuci khusus lan bolt sing diwenehake karo flanges selesma lan dijamin aman. Flange taping kadhemen duwe serikat nganggo flange 18 inci sing dipasang. Klep gapura 18 inci ING ING dipasang lan dijamin menyang flange nganggo gasket. Mesin pengeboran hidraulik saiki dibutuhake, iki bisa dadi kontraktor njaba sing duwe spesialis ing hottaping utawa nggunakake mesin pengeboran Proline Hydralink. Mesin pengeboran dipasang ing katup 18 inci lan katup dibukak ngidini mesin pengeboran kanggo ngethok kupon ukuran sing bener saka tutup manway. Sawise ngethok bor kasebut ditarik nganggo kupon sing dipotong lan katup 18 ditutup. Mesin pengeboran dibuang lan diganti karo tankeep kanthi muncung kasebut ing posisi sing mlebu. Tanksweep didhukung lan leveled kanthi 4 jacks tangan. . Tanksweeps disambungake saka hos kargo sing diwenehake menyang filter ing sisih sedhot kamar tanksweep. Ana flange ing sisih loro saengga paling trep digunakake lan liyane ditutup. Filter disambungake menyang sedhot pompa lan pembuangan pompa sing nyambung menyang sisih pangiriman tanksweep.
Alt Tag kanggo FAQ Gambar
Alt Tag kanggo Tajuk Hubungi Ngarep Gambar

Cepet Kontak

Hubungi Kita Utawa Isi Formulir Kanggo Pitakon

Apa Ana Pitakonan?

UK (+44) 7951930633 utawa AS (+1) 346-247-8679 ou Prancis (+33) 975170121 ou Bresil (+55) 2135133615
tony@pro-linehydralink.com

Jam kerja Kita:

Mon To Sat 8am nganti 8pm

Nyuwun Quote a

    HYDRALINK PRO-LINE bakal Nyedhiyani Sampeyan Kualitas Kualitas Paling Apik sing Ngerteni Pengarepan Sampeyan ing Wektu lan Anggaran

    Yen Sampeyan butuh Solusi Industri Khusus Kita kasedhiya kanggo Sampeyan