Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com

Tanksweeps adiidasi putus lan sistem penghapusan sing dienggo sacara adoh

Tangki tank tank sistem entri ora wong

Kekuwatan tanksweep 18 inci lan meriam manway

Yen video ing YouTube ora kerjane mangga klik ing ngisor iki

Nyelehake minyak mentah Directional lan akeh volume menyang tank panyimpenan nganti diameter 110m utawa 360 kaki ora preduli tingkat ing tank kasebut lan ora ana wong sing mlebu kanggo nyebar lan ngilangi endhot

PHORS 10 LAN TANKSWEEPS KANGGO SISTEM PEMBERSIHAN TANK OTOMATIS & SISTEM PEMULIHAN MINYAK KANGGO KABEH LAN TANPA ENTOR BANYAK LANJUT TANK

Tank reresik Sistem sing makarya kanthi aman, efisien lan direkayasa nganti pungkasan.

Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com