Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com

Gegaran flange Hurri-Clean sing cepet

HURRI-CLEAN FLANGE minangka produk liyane ing kulawarga HYDRALINK alat Tank Cleaning. Unit iki nggunakake volume gedhe cairan sing diarahake ing Kecepatan TINGGI nggawe efek "Badai" ing njero wadhah panyimpenan gedhe ing risak lan ngilangi barang padhet lan sludge.

OPERASI
Tangan tangan ringkes nganggo pasuryan dial nggawe penyesuaian arah arah muncung sampeyan
(~ 130 ° sawetara gerakan) mlaku-mlaku ing taman kasebut. Akses flange ngarsane wis ditambahake menyang Verifikasi kebersihan tank wis ditemokake sadurunge ngilangi alat utawa mlebu menyang tank.
Sawise dipasang, Hurri-Clean Flange bisa ditinggalake kanthi permanen kanggo masa depan
reresik online.

Tank reresik Sistem sing makarya kanthi aman, efisien lan direkayasa nganti pungkasan

Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com