Kabeh gambar, video lan informasi ing kaca lan situs web iki kagungan lan hak cipta 2020 © PRO-LINE HYDRALINK lan ora digunakake utawa disalin.

Canon Super Mannon https://youtu.be/qqZL3vliCEs klik kanggo ndeleng video kasebut

Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com

Kabeh sing nyoba nggarap relief meriam manway sing wis ketinggalan jaman lan asring dirancang banget lan ora bisa digunakake saiki. Apa sampeyan bosen manawa Manway Cannon nggunakake luwih akeh wektu kanggo ndandani tinimbang nyambut gawe lan pegawean sing ora nyenengake? solusine saiki.

"Iki CANNON SUPER MANWAY”Bakal nggawe impen sampeyan, tank sampeyan dadi resik lan para pelanggan seneng.

CAN -ON PRO-LINE HYDRALINK SUPER CANNON dumadi saka 3 modul kontena sing ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe SUPER CANNON minangka Sistem Tank Cannon Ngobol Tugas Pembersihan Manway Tank sing paling modern, canggih, efisien, lan super.

Telung wadhah sing ngemot kabeh komponen sistem

Rong meriam super manway sing dilengkapi lampu, kamera, gas lan oksigen

Panel Kontrol Cannon Super Manway

Kabeh dioperasikake saka kene. Kabeh logika tanki sirkulasi ulang SMCRC katon ing kene. Tampilan sing luwih cilik ing sangisore Joystick ngandhani apa sing ditindakake mesin, Joystick kanggo gerakan Cannon. Tombol kiwa iku kanggo nggedhekake mesin, nutupi pompa lumpur, pompa tekanan tinggi, baleni tangki weir, weker kanggo monitor gas / O2.

Tekanan lan sludge pompa kanthi kendhange hydraulic remot
Tangki Sirkulasi & Filtrasi SMWC SUPER MANWAY CANNON (SMCRC)

Komponen liyane

Kanggo informasi luwih lengkapn email tony@pro-linehydralink.com

Kabeh gambar, video lan informasi ing kaca iki lan situs web iku kagungan lan hak cipta 2020 © PRO-LINE HYDRALINK lan ora digunakake utawa disalin