STRIKER TANK CLEANING ROV

Pembersih tangki minyak mentah non-wong sing adoh, pungkasane, a crawler reresik tank remot sing bener bisa digunakake. "STRIKER" ndadekake iku kelakon.

STRAWER SUPER CRAWLER yaiku kanggo pembersih tangki remot minyak mentah nganti diameter 110m (330 kaki). Iki ora bakal bingung karo dolanan jinis Tonka sing katon apik. Dheweke bisa uga katon apik, nanging dilebokake ing tangki minyak mentah kanthi endhot endhot 50 utawa luwih sentimeter. Banjur pasang nganggo selang vakum sing kebak endhot ing mburine. Saiki ayo ndeleng jarak sing adoh saka tangki minyak mentah. Apa sing bisa ditindakake sadurunge stalling utawa naleni nganggo simpul ing sikil sikil.

Dolanan sing apik kanggo bocah-bocah. Kanggo bisnis wong ngresiki tangki minyak mentah, sampeyan kudu ngrampungake. Sampeyan kudu menehi hasil nyata karo STRIKER CRAWLER BERSIH SUPER TANK. Panulis wis nyoba kabeh sistem lan variasi kasebut luwih saka 25 taun lan ngerti banget apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa digunakake.

Sinau pelajaran sing sistem kasebut ora bisa digunakake ing tank minyak mentah kajaba tank kasebut meh kosong. Sanajan nganggo tank kosong, masalah lawas kanggo njupuk pusar ROV diikat ing sikil ing atap, tegese wong lanang banjur pindhah menyang tank kanggo ngatasi masalah kasebut. Mesthi wae, iki ngalahake tembung "non man entry".

Dadi kanthi STRIKER ROV, masalah iki bakal ditanggulangi lan akeh masalah liyane sing dialami ROV liyane.

STRIKER mlebu tank ing siji potongan liwat dalan 24 inci liwat dalan sisipan khusus.

STRIKER duwe basis trek géomètri variabel sing mlebu tank ing posisi tertutup.

Sawise ana ing tank, operator ngaktifake bukaan basis trek dadi ROV saiki dadi platform sing stabil banget sing ora bakal entek kaya sing ditindakake ROV liyane lan banjur mbutuhake pria supaya mlebu ing tank kanggo ngatasi masalah kasebut.

Operator ngunggahake meriam super bebarengan karo kamera lan rakitan cahya menyang posisi kerjane.

Meriam super STRIKER bebarengan karo kamera lan perakitan cahya duwe gerakan muter plus mundhakake lan arah ngisor.

Sawise mlebu tank, operator bisa nggawa STRIKER menyang pusat tank. Yen ana endhot endhot lebet, operator nggunakake meriam kanggo nggawe cairan iki lan motong jalur liwat endhot menyang pusat tank. Pompa endhot tenaga hidrolik dilebokake ing njero tank man cara utawa nyambung langsung menyang titik tarik kanggo ngevakuasi lumpur cair.

Saka tengah tank, operator bisa ngarahake jet meriam kanthi nggunakake cairan lumpur sing banjur mili menyang pompa lumpur hidrolik. Amarga rotasi kamera meriam lan perakitan cahya, STRIKER tetep dhasar ing papan sing padha sajrone cairan. Iki bisa ditindakake kanthi rotasi 270 derajat lan 170 derajat munggah / mudhun saka meriam. Iki uga ngindhari risiko njupuk pusar STRIKER disambungake ing daur ulang utawa simpul ing sikil atap sing nyopir ing tank.

Saenipun STRIKER digunakake karo SUPER MANWAY CANNON sistem reresik tank. Tenaga listrik lan listrik 12v kabeh diwenehake karo unit HPU. Tekanan Cannon STRIKER diwenehake dening pompa tekanan listrik hidrolik. Pompa lumpur kanggo ngevakuasi lumpur cair uga didukung hidrolik dening HPU. Kabeh stop / start lan kacepetan pompa dikendhaleni operator ing ruangan kontrol saengga tekanan lan aliran bisa disetel supaya cocog karo kahanan sing ana ing tank.

Pemantauan GAS utawa Oksigen tank sing di resiki yaiku liwat detektor sing dipasang ing unit meriam manway sing dipasang ing tank manway. Iki uga menehi operator detik liwattampilan lokasi ROV ing njero tank. Sistem gas lan oksigen bakal mateni sistem kasebut ing kasus tingkat gas utawa oksigen sing ngluwihi watesan sing ditemtokake lan ora bakal ngidini operasi luwih nganti level kasebut wis diatur.

Lumpur cair dipompa menyang CANNON SUPER MANWAY Tangki Weir kanggo pamisahan utama padhet padhet lan filtrasi pungkasan cairan sadurunge dibaleni maneh liwat pompa tekanan lan meriam. Ing Weir tank dilengkapi deteksi gas lan oksigen, dhuwur lan weker level kurang lan pump lobe ing papan uga dikendhaleni operator lan tenaga diwenehake saka unit HPU.

Yen sampeyan pengin mesin sing bisa digunakake, dirancang lan digawe dening tank cleaner sing berpengalaman. Apa sejatine kita, lan kita ngerti apa sejatine ing tangki minyak mentah lan kahanan sing kudu ditangani. Sukses minangka ilmu lan pengalaman ing lapangan reresik tank.