Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com

Ngresiki UTAWA DE-SLUDG KAYU MINYAK CRUDE UTAWA LAGOON IKI SATU SAKA NANGING APA KANG NGAKAK LAKU KABEH? PILIHAN MINYAK SAKA PUTUT IKI WANGSULAN

Solusi kasebut yaiku PHORS 10 sing nemokake minyak sing enak saka endhot ninggalake endhepan jajan garing lan banyu.

BISA NGANGGO SISTEM PULIHAN MINYAK PHORS 10 

Tingkat pangolahan beda-beda miturut kualitas mlebu lan kualitas metu sing dipengini nanging minangka aturan umum 10m3 (13 yard kubik saben jam) minangka output normal sing ngasilake asil sing apik

Minyak sing dibalekake bakal ngemot 2% utawa kurang BS&W lan endhepan utawa padhet sawise diproses bakal duwe hidrokarbon 100ppm utawa kurang.

Unit perawatan lumpur portabel PROLINE HYDRALINK PHORS dirancang khusus lan digawe kanthi sistem pabrikan, tugas abot, konstruksi las sing dibangun sak ukuran 10 'ISO hi-cube ukuran kothak kontainer. Unit kasebut dilengkapi kunci corak standar lan nggawa plester CSC supaya gampang transportasi. Unit centrifuge diwenehake karo bingkai dhukungan sing dibangun dhewe kanggo operasi lan perawatan sing aman.

Kabeh motor listrik lan panel kontrol sistem diwenehi peringkat EExd kanggo panggunaan kilang Zona 1. 

Unit PHORS 10 kalebu:

  • Sistem pra-perawatan sing digawe panas kanthi tugas abot, agitator drive listrik kanggo sirkulasi re efektif lan penundaan maneh padatan ing endhot. Tangki pra-perawatan duwe indikator level eksternal sing gedhe lan weker tingkat dhuwur / murah.
  • Agitator drive listrik kanggo sirkulasi re efektif lan penundaan maneh padatan ing endhot. Tangki pra-perawatan duwe indikator level eksternal sing gedhe lan weker tingkat dhuwur / rendah
  • Pompa feed centrifuge, tugas berat, variabel kecepatan listrik. Pompa utama plus pompa siyaga pipa keras lan dipasang ing sistem kontrol supaya bisa digunakake terus-terusan.
  • Sistem Dosis Kimia kanggo nambah kinerja lan perawatan macem-macem bahan endhot minyak limbah. Sistem kasebut kalebu campuran setengah meter kembar lan tangki tangki kanthi agitator drive listrik lan pompa dosis kecepatan variabel.
  • Centrifuge rong tahap sing dibangun kanthi tujuan, kanggo mbusak padatan saka endhot lumpur sing ditrapake lan njupuk minyak sing apik sing cocog kanggo dipompa langsung bali menyang fasilitas panyimpenan kilang. 
  • Sistem centrifuge kalebu sistem kontrol lan alarm lengkap sing dipasang ing Panel Kontrol sistem
  • Centrifuge diwenehake lengkap karo endapan endhas lan minyak gandum.
  • Bingkai dhukungan centrifuge sing dibangun kanthi tujuan sing dirancang kanggo ereksi situs sing cepet lan sederhana lan ngidini akses aman ing sekitar centrifuge kanggo pangopènan rutin.
  • Paket Daya VISCOTHERM sing didhukung kanthi listrik kanggo drive lan kontrol centrifuge. Unit kabel menyang panel kontrol centrifuge kanggo operasi sing aman lan gampang.
  • Tangki Holding Minyak sing pulih (3.5m3) kanthi indikator level eksternal sing gedhe lan weker level dhuwur / rendah.
  • Tugas berat, kecepatan listrik drive listrik Pompa Sludge Feed kanggo pakan endhot nganti PHORS 10 Unit
  • Tugas berat, kecepatan listrik drive listrik Dipulih Pompa Minyak kanggo mindhah minyak sing direklamasi menyang tangki panyimpenan jejer utawa langsung bali menyang sistem kilang
  • Kabeh peralatan dipasang ing Panel Kontrol utama kanggo operasi sing aman lan gampang. Kabeh pompa feed mandheg / diwiwiti nganggo weker tingkat terintegrasi tinggi / rendah.
  • Sistem sing dirancang kanggo operasi ing lokasi ing lokasi sing adoh lan kabeh item pangopènan bisa diakses kanthi gampang.
  • Ukuran lan Bobot:

                        13.411m dawane x 2.438m amba x 2.895m dhuwure

                        Bobot: Garing: 13,000 Kg

                        Operasi: 33,000 Kg

         Alat sing dibutuhake:

       Uap: 4,500 Kg / Jam kanthi maksimal 10 bar

   Listrik: 415 V 3 phase 300 KVA

      Banyu: Pasokan hydrant kebakaran khas kanggo sistem dosis kimia lan wisuh

Tingkat pemrosesan lumpur minyak mentah khas 10-25³ / jam gumantung saka kualitas lumpur

Minyak sing dibalekake bakal ngemot 2% utawa kurang BS&W lan endhepan utawa padatan sing isih dienggo sawise diproses duwe 100ppm utawa kurang hidrokarbon sing bisa larut

Tank reresik Sistem sing makarya kanthi aman, efisien lan direkayasa nganti pungkasan

Kanggo informasi luwih lengkap, email tony@pro-linehydralink.com