Alt ознака за слика за заглавието

Добредојдовте во

Нашата индустрија прави чистење на резервоари современо безбедно и ефикасно за средства за чистење и сопственици на резервоари

Alt Tag за опцијата Image1
Специјалисти за механичка хидраулична и електротехника

Дојдете и разговарајте со нас за чистење на резервоарите и враќање на маслото, вклучително и влез без мажи, далечинско и роботика. Нашиот ширум светот познат и искусен експерт Тони Бенет започна да чисти резервоари за сурова нафта и производи во Франција во 1976 година и наскоро одлучи дека има подобри, побезбедни и полесни начини за вршење на оваа работа. Тони се вклучи во дизајнирањето и производството на различни системи за чистење резервоари, вклучително и системи за влегување не мажи и системи за враќање на маслото. Неговото големо искуство во оваа индустрија му дава знаење да им помогне на клиентите да разберат што треба да постигнат и како да го направат тоа правилно и безбедно. Тони експериментираше со мноштво идеи за чистење резервоари и е многу добро упатен во тоа што работи, а што не работи. Јавете се или испратете му е-пошта на Тони за разговор.

Alt Tag за опцијата Image2
Производството е една од нашите јаки страни

Со тим посветени професионални инженери за дизајн, инженер за дизајн на флуиди, инженер за електроника, менаџер за квалификации и високо квалификувана работна сила на продавницата ПРО-ЛИН ХИДРАЛИНК е многу уникатна компанија која ја изгради својата репутација врз квалитетот на својата производи. Нашиот капацитет за инженерство / дизајнирање, фабрикување и составување на нова опрема е 2-ри до НИКОГАШ. Заедно со дизајнирањето на нашите сопствени производи, ние ја градиме целата наша опрема што ни овозможува да креираме производи насочени кон целите И да одржуваме многу високо ниво на квалитет.

Alt Tag за опцијата Image3
Енергија и енергетска индустрија

Резервоари со гориво со гориво во станиците за производство на електрична енергија, РОВ и роботски ракување со Материел во нуклеарната индустрија, нашата опрема се користи на меѓународно ниво

Alt Tag за опцијата Image4
Нафтената индустрија е една од нашите специјалитети

Над земја, резервоари за складирање, подземни резервоари, резервоари за морски и садови - нашиот спектар на системи ќе ги исчисти сите користејќи ги опциите за далечинска и роботика за да се осигура дека безбедноста е најголема.

вистина
вистина
Заглавие на албумот за ознаки на алт

Наши ЧПП

Најчесто поставувани прашања и одговори

Методите на резервоарот не треба да се мешаат со овие методи кои се многу често неуспешни поради неколку причини 1. Млазниците се мали и се ограничени во нивната способност да поминат големи текови при задоволителен притисок додека нашите 18-инчни Tanksweep млазница секоја испорачуваат 660m3 / час на притисок од 10 бари. 2. Овие млазници се вртат бесконечно и нивната насока не може да се контролира или насочи кон таму каде што може да бидат потребни, додека млазниците на резервоарот за движење се насочени и може да се преместат хоризонтално со едноставно рачно тркало до точно таму каде што се потребни. 3. Млазниците вградени преку кровот на резервоарот не се потопени и затоа резервоарот треба да се инервира додека се користат резервоари за миење садови кога течноста во резервоарот е 1.5 минимална над млазницата за миење садови, ова осигурува дека пареата од млазницата не може да се пробие ниво на флуидност во воздушниот простор и затоа не е неопходно да се инервира резервоарот. Се разбира, ако локалното законодавство бара резервоарот да се исчисти само кога е инертен, тоа е исто така можно. 4. Млазниците вградени преку покривот на резервоарот можат да го нарушат талогот само на ограничено растојание од млазницата и толку локално до локацијата на млазниците, тоа значи дека за да може да се покрие целиот резервоар, треба да се вградат многу млазници, но се разбира, нивната насока не може да се контролира додека со резервоарите, резервоарот до 50m дијаметар може да се исчисти со 2 x резервоари, резервоарот помеѓу 50 и 80m со дијаметар бара 3 x резервоари, а резервоарот од 80-100m бара 4 x резервоари. 5. На млазниците за влез на покривот им е потребен галантерија, а мажите на кровот на резервоарот додека резервоарите се странични влегување во резервоарот, така што нема потреба да ги вградуваат млазниците и цревата на покривот на резервоарот или да ги испраќате мажите да работат во оваа многу опасна област. 6. Поради млазниците во резервоарот, целосното движење е од една до друга, целиот резервоар е покриен и со помош на термичка камера за сликање, млазниците за цистерна може да бидат насочени кон таму каде што се потребни. Да се ​​де-тиња и да се флуидира целата содржина на резервоарот Резервоарите за напојување имаат моќ да ја извршат работата правилно.
Резервоарите за напојување работат преку странично влегување во резервоарот преку маневри со употреба на 3 резервоари, (со резервоар со дијаметар од 80м) Бидејќи нивото е над манивите, тие не можат да се отстранат. Така, пристапот до резервоарите за влечење во резервоарот ќе биде со употреба на прирабниците на Пролин Хидралинк. Прицврстувачите на ладилните чешми се прилагодени на капакот на маневрирањето со тоа што прво ќе го исчистите манжетскиот капак на бојата и 'рѓата за да обезбедите заптивка ќе направи правилен заптивка со прирабниците за ладилникот. Потоа, се отстрануваат сите други ореви и завртки што го прицврстуваат капакот на маневрирањето. Студената прирабница заедно со соодветниот заптивка потоа се вградува во капакот на маневрирањето и се зацврстува. Сега преостанатите навртки и завртки се отстранети и заменети со специјалните ореви за миење и завртките испорачани со прирабници за ладилникот и се обезбедени. Студената прирабница има никулец со прирабница од 18 инчи. 18-инчен FULL BORE вентил е поставен и прицврстен на прирабницата со заптивка. Сега е потребна машина за дупчење со хидраулична дупчење, ова може да биде надворешен изведувач кој е специјализиран за хотпирање или користење на машина за дупчење Proline Hydralink. Машината за дупчење е поставена на 18-инчниот вентил, а вентилот е отворен, дозволувајќи му на машината за дупчење да го исече купонот со точна големина од капакот на мануверот. Откако ќе ја исечете, вежбата се повлекува со исечениот купон и 18-тиот вентил е затворен. Машината за дупчење се отстранува и се заменува со резервоарот, со својата млазница во влезната позиција. Резервоарот е поддржан и израмнет со помош на 4 рачни дигалки. . Резервоарите за врзување на резервоарот се поврзуваат со цревото за товар што се доставува до филтерот од страната на вшмукување на комората за резервоарот. Има прирабница од двете страни, така што најзгодно може да се искористи, а другиот да се испразни. Филтерот се поврзува со вшмукување на пумпата и празнење на пумпата е поврзано на страната за испорака на резервоарот.
Alt Tag за Најчесто поставувани прашања за слика
Alt ознака за наслов на контакт со почеток на слика

Брзи Контакт

Јавете ни се или пополнете го образецот за какво било барање

Имате какви било прашања?

Велика Британија (+44) 7951930633 или САД (+1) 346-247-8679 ou Франција (+33) 975170121 ou Bresil (+55) 2135133615
tony.strikerhydralink@tutanota.com

Нашите работни часови:

Пон до сабота од 8 до 8 часот

Барам цитат

    PRO-LINE HYDRALINK ќе ви обезбеди најдобра квалитетна опрема што ги исполнува вашите очекувања на време и на буџет

    Доколку ви треба специјално индустриско решение, ние сме достапни за вас