За повеќе информации, по е-пошта tony@pro-linehydralink.com

Резервоарите го контролираат крајниот систем на флуидизација и отстранување на тињата што се користи далечински

Чистење на резервоарот системи за влез на луѓе

Моќта на нашите 18 инчни резервоари и на нашиот манув топови

Ако видеото на YouTube не работи, кликнете подолу

Ставајќи многу моќни насоки и големи количини на проток на сурова нафта во резервоари за складирање до 110m или 360 стапки дијаметар без разлика што нивото во резервоарот е и без влез на човек да се распрсне и да се расипе тиња

ЈАВНИ 10 И ТАНКСЕВИ ЗА ТОАЛ АВТОМАТИЧКИ ЧИСТА ЗА ЧИСТЕ OЕ И СОСТОЈБА НА МАСОТ НА РЕКОВЕРИТЕ КОИ СИТЕ СИТЕ И СЕ БЕЗ ВАНО ВЛЕЗ НА ТАНКО

Чистење на резервоарот Системи кои работат безбедно, ефикасно и се дизајнирани да траат.

За повеќе информации, по е-пошта tony@pro-linehydralink.com