Alt Tag për figurën në lidhje me titullin

Mire se erdhet ne

Industria jonë duke e bërë pastrimin e tankeve moderne-të sigurt-dhe efektive për pastruesit e tankeve dhe pronarët e tankeve

Alt Tag për Rreth funksionit Image1
Specialistët e Inxhinierisë Hidraulike dhe Elektrike Mekanike

Ejani dhe bisedoni me ne në lidhje me pastrimin e rezervuarëve dhe rigjenerimin e vajit duke përfshirë hyrjen jo të njerëzve, telekomandën dhe robotikën. Eksperti ynë botërisht i njohur dhe me përvojë të madhe Tony Bennett filloi pastrimin e naftës bruto dhe rezervuarëve të produkteve në Francë në 1976 dhe shpejt vendosi që të kishte mënyra më të mira, më të sigurta dhe më të lehta për të bërë këtë punë. Tony u përfshi në projektimin dhe prodhimin e sistemeve të ndryshme të pastrimit të rezervuarëve, duke përfshirë sistemet e hyrjes jo-njeri dhe gjithashtu sistemet e rikuperimit të vajit. Përvoja e tij e madhe në këtë industri i jep atij njohuri për të ndihmuar klientët të kuptojnë se çfarë duhet të arrijnë dhe si ta bëjnë atë siç duhet dhe në mënyrë të sigurt. Tony ka eksperimentuar me një mori idesh për pastrimin e rezervuarëve dhe është shumë i ditur në atë që funksionon dhe çfarë nuk funksionon. Telefononi ose dërgoni me email Tony për një bisedë.

Alt Tag për Rreth funksionit Image2
Prodhimi është një nga pikat tona të forta

Me një ekip të inxhinierëve të përkushtuar të dizajnit profesional, një inxhinier të dizajnit të lëngjeve, një inxhinier elektronik, një menaxher QC dhe një forcë punëtore shumë të aftë në katin e dyqanit PRO-LINE HYDRALINK është një kompani shumë unike që ka ndërtuar reputacionin e saj në cilësinë e saj produktet Kapaciteti ynë për të inxhinier / dizajnuar, fabrikuar dhe montuar pajisje të reja është i 2-ti në ASNJ. Së bashku me modelimin e produkteve tona, ne ndërtojmë të gjitha pajisjet tona të brendshme që na lejon të krijojmë produkte që drejtohen nga qëllimi DHE të ruajnë një nivel shumë të lartë të cilësisë.

Alt Tag për Rreth funksionit Image3
Fuqia dhe industria e energjisë

Karburantet e rënda të karburantit në stacionet e gjenerimit të energjisë, ROV dhe trajtimi robotik i materies në industrinë bërthamore pajisjet tona përdoren ndërkombëtarisht

Alt Tag për Rreth funksionit Image4
Industria e naftës është një nga specialitetet tona

Mbi tanket e ruajtjes në tokë, tanket nëntokësore, tanket detare dhe anijeve - Gama jonë e sistemeve do t'i pastrojë të gjitha duke përdorur opsionet e largëta dhe robotikë për të siguruar që siguria është e madhe.

i vërtetë
i vërtetë
Titulli Alt për Kreu FAQ të Imazhit

Pyetjet tona

Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh

Metodat e tankeve nuk duhet të ngatërrohen me këto metoda që janë shumë shpesh të pasuksesshme për shkak të disa arsye 1. Grykët janë të vogla dhe janë të kufizuara në aftësinë e tyre për të kaluar prurje të mëdha me një presion të kënaqshëm, ndërsa hunda jonë 18 inç Tanksweep secili jep 660m3 / orë në presion 10 bar. 2. Këto hundë rrotullohen pafund dhe drejtimi i tyre nuk mund të kontrollohet ose drejtohet atje ku mund të nevojiten ndërsa hundët e Tanksweep janë drejtuese dhe mund të zhvendosen në horizontale me një rrotë të thjeshtë dore në pikërisht aty ku janë të nevojshme. 3. Grykët e vendosura përmes çatisë së rezervuarit nuk janë zhytur dhe për këtë arsye rezervuari duhet të inertohet ndërsa tanket e depozitave përdoren kur lëngu në rezervuar është 1.5m minimumi mbi grykën e depozitës së tankeve, kjo siguron që avulli nga hunda nuk mund të shpërthejë niveli i lëngut në hapësirën ajrore dhe për këtë arsye nuk është e nevojshme të inertohet rezervuari. Sigurisht nëse legjislacioni lokal kërkon që një tank të pastrohet vetëm kur inertohet, kjo është gjithashtu e mundur. 4. Grykët e montuara përmes një çati të rezervuarit janë në gjendje të shqetësojnë vetëm llumën në një distancë të kufizuar nga grykë dhe kështu në mënyrë mjaft lokale në vendndodhjen e gypave, kjo do të thotë se për të qenë në gjendje të mbulojnë tërë rezervuarin, shumë grykë duhet të vendosen, por sigurisht që drejtimi i tyre nuk mund të kontrollohet ndërsa me Tanksweeps një tank deri në 50 mm diametër mund të pastrohet me 2 x tanke, një rezervuar midis 50 dhe 80m diametër kërkon 3 x tanke, dhe një rezervuar prej 80-100m kërkon 4 x tanke. 5. Grykat e hyrjes së çatisë kërkojnë gdhendje dhe burrat në çatinë e rezervuarit ndërsa tanket janë hyrje anësore në një rezervuar, kështu që nuk ka nevojë të vendosni hundëzat dhe gypat në çatinë e rezervuarit ose të dërgoni burra për të punuar në këtë zonë shumë të rrezikshme. 6. Për shkak të hundës Tanksweep kanë lëvizje të plotë nga njëra anë në të gjithë rezervuari është i mbuluar dhe duke përdorur një aparat fotografik termik imazhet e hundëve të tankeve mund të drejtohen atje ku janë të nevojshme. Për të de-llum dhe rrjedhshëm të gjithë përmbajtjen e një rezervuari Tanksweeps kanë fuqinë për të bërë punën e bërë si duhet.
Mbrojtësit e tankeve punojnë përmes hyrjes anësore në një rezervë përmes maniveve duke përdorur 3 kamionë zjarri (në një rezervuar me diametër 80 m) Meqenëse niveli është sipër rrugës, këto nuk mund të hiqen. Kështu që aksesi për depozitat e tankeve në rezervuar do të jetë duke përdorur fllanxhat Proline Hydralink Coldtap. Fllanxhat e çezmës së ftohtë janë të pajisura në kapakët e manovrës duke pastruar së pari kapakun e manovrës së bojës dhe ndryshkut për të siguruar që një copë litari do të bëjë një vulë të saktë me fllanxhat e ftohjes. Pastaj çdo arrë dhe rrufe në qiell që sigurojnë kapakun e manovrës hiqen. Fllanxha e çezmës së ftohtë së bashku me një copë litari të përshtatshme vendoset më pas në kapakun e manovrës dhe sigurohet. Tani arrat dhe bulonat e mbetura hiqen dhe zëvendësohen me arrat dhe bulonat speciale të rondelave të furnizuar me fllanxhat e ftohjes dhe sigurohen. Fllanxha e rubinetit të ftohtë ka një cung me një fllanxhë 18 inç të pajisur për të. Një valvul porte 18 inç FULL BORE është e pajisur dhe e siguruar në fllanxhë me një copë litari. Tani kërkohet një makinë shpimi hidraulike hottap, kjo mund të jetë një kontraktues i jashtëm i cili specializohet në hottaping ose duke përdorur makinën e shpimit Proline Hydralink. Makina e shpimit është e pajisur në valvulën 18 inç dhe valvula e hapur e lejon makinën shpuese të prerë kupon e madhësisë së saktë nga kapaku i manovrës. Pasi të jetë prerë stërvitja tërhiqet me kupon e prerë dhe valvula 18 është e mbyllur. Makina e shpimit hiqet dhe zëvendësohet nga cisterna, me hundën e saj në pozicionin e hyrë. Mbajtja e tankeve mbështetet dhe nivelohet me anë të 4 pragave të dorës. . Rrotat e tankeve janë të lidhura me gypat e ngarkesave të furnizuar në filtër në anën e thithjes së dhomës së depozitimit të tankeve. Ekziston një fllanxhë nga të dy palët, kështu që më i përshtatshmi mund të përdoret dhe tjetri të zbrazet. Filtri është i lidhur me thithjen e pompës dhe shkarkimin e pompës është i lidhur në anën e dorëzimit të tankeve.
Alt Tag për FAQ Pamje
Titulli Alt për Titullin e Kontaktit në Shtëpi

Kontakt i shpejtë

Na telefononi ose plotësoni formularin për çdo pyetje

Keni ndonjë pyetje?

MB (+44) 7951930633 ose SHBA (+1) 346-247-8679 ou France (+33) 975170121 ou Bresil (+55) 2135133615
tony.strikerhydralink@tutanota.com

Orari ynë i punës:

Nën E Shtunë nga 8 e mëngjesit deri në 8 pasdite

Kërkesë një Citim

    PRO-LINE HYDRALINK do t'ju ofrojë pajisjet më të mira cilësore që plotësojnë pritjet tuaja në kohë dhe në buxhet

    Nëse keni nevojë për ndonjë zgjidhje të veçantë industriale, ne jemi në dispozicion për ju