Të gjitha imazhet, videot dhe informacionet në këtë faqe dhe në internet janë pronë dhe të drejtat e autorit 2020 © të PRO-LINE HYDRALINK dhe nuk duhet të përdoren ose kopjohen.

Super Cannon Manway https://youtu.be/qqZL3vliCEs klikoni për të parë videon

Për më shumë informacion në email tony@pro-linehydralink.com

Të gjithë ju që po përpiqeni të punoni me lehtësimin e topave të manovruar të vjetëruar dhe shpesh të dizajnuar keq dhe jo-performues jeni këtu. A jeni i lodhur që Manway Canonons tuaj shpenzojnë më shumë kohë për t'u riparuar sesa duke punuar dhe punët që ata i bëjnë të pakënaqshme? zgjidhja është këtu tani.

“Kjo KANONI SUPER MANUAY”Do të bëjë ëndrrat tuaja të vërteta, tanket tuaja bëhen të pastra dhe klientët tuaj të lumtur.

CANNON SUPER CANNON PRO-LINE HYDRALINK përbëhet nga 3 module të kontejnerizuara, të cilat përmbajnë gjithçka që nevojitet për ta bërë SUPER CANNON sistemin më modern, të sofistikuar, efikas dhe super performues Tank Cleaning Manway Cannon System në treg.

Tre kontejnerë që përmbajnë të gjithë përbërësit e sistemit

Dy topa manovrash të pajisur me drita, kamera, gaz dhe zbulimin e oksigjenit

Paneli i Kontrollit të Kanave Super Manway

Gjithçka është operuar nga këtu. E gjithë logjika e rezervave të rigarkimit SMCRC shihet këtu. Një ekran më i vogël që qëndron pas karavidheve ju tregon se çfarë po bën motori juaj, levë është për lëvizjen Cannon. Në të majtë, një çelës duhet të ngresh motorin tuaj, të thirrni pompën tuaj të llumit, të thirrni pompën tuaj me presion të lartë, të ricikloni rezervuarin tuaj, alarmet për monitorin tuaj të gazit / O2.

Pompa presioni dhe llumi pompon funksionimin hidraulik plotësisht të largët
SUPER MANUAY CANNON SMWC Recirculation & Filtration Tank (SMCRC)

Komponentë të tjerë

Për më shumë information email tony@pro-linehydralink.com

Të gjitha imazhet, videot dhe informacionet në këtë faqe dhe faqe në internet janë pronë dhe të drejtat e autorit 2020 © të PRO-LINE HYDRALINK dhe nuk duhet të përdoren ose kopjohen