Alt Tag pikeun Gambar Ngeunaan Judul

Wilujeng sumping Ka

Kami ngadamel Tank Pembersih Tank Modern-Aman-épéktip pikeun Pembersih TANK sareng Pamilik tank

Alt Tag for About fitur Image1
Spésiés Hidraulik sareng Élmu Téknik Eléktro

Datang sareng nyarios ka kami ngeunaan beberesih tanki sareng pamulihan minyak kalebet éntri sanés lalaki, jauh sareng robot. Ahli dunya anu terkenal sareng berpengalaman pisan urang Tony Bennett Ngamimitian ngabersihkeun minyak atah sareng tank produk di Perancis di 1976 sareng teu lami mutuskeun aya cara anu langkung saé, langkung aman sareng gampang pikeun ngalakukeun padamelan ieu. Tony kalibet dina desain sareng pabrik sistem ngabersihkeun tank anu sanés kalebet sistem éntri sanés manusa sareng ogé sistem pamulihan minyak. Pangalaman anu ageung di industri ieu masihan anjeunna élmu pikeun ngabantosan para nasabah ngartos naon anu diperyogikeun sareng kumaha cara ngalaksanakeunana kalayan bener sareng aman. Tony parantos ékspérimén sareng seueur ideu beberesih tank sareng ahli pisan kana naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu jalan. Nelepon atanapi email Tony pikeun ngobrol.

Alt Tag for About fitur Image2
Pabrikan mangrupikeun salah sahiji Kakuatan urang

Kalayan tim insinyur desain profésional khusus, insinyur desain cairan, insinyur éléktronika, manajer QC sareng tenaga kerja anu trampil dina lantai toko PRO-LINE HYDRALINK mangrupikeun perusahaan anu unik anu ngawangun reputasi na pikeun kualitas na produk. Kapasitas urang pikeun ngaréka / ngarancang, ngahijikeun & ngumpul peralatan énggal nyaéta nomer 2 kanggo WU. Marengan ngararancang produk urang sorangan, urang ngawangun sagala alat di-rumah anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun produk anu ditujukeun ku tujuanana sareng ngajaga kualitas kualitas anu luhur.

Alt Tag for About fitur Image3
Kakuatan Jeung Industri Énergi

Tangki Minyak Garing beurat di stasion generasi Power, ROV sareng Robotic Materiel Nanganan dina Industri Nuklir alat urang dianggo sacara internasional

Alt Tag for About fitur Image4
Industri minyak bumi mangrupikeun salah sahiji Spésialisasi urang

Di luhur Tangki Panyimpanan taneuh, Tangki Bumi, Tangki Laut sareng Tuang Wisata - Sistem kami baris ngabersihkeun aranjeunna nganggo pilihan Jauh sareng Robotika pikeun mastikeun kasalametan.

bener
bener
Alt Tag pikeun Gambar FAQ Judul

FAQ kami

Patarosan anu sering ditaros sareng jawaban

Metodeu tanksweep teu aya patalina sareng metode ieu anu sering sering gagal kusabab sababaraha alesan 1. Buncis leutik sareng dugi ka kamampuan pikeun ngalangkungan aliran ageung dina tekanan anu nyugemakeun nalika nozzle T inciweep 18 inci kami masing-masing ngirim 660m3 / jam 10 tekenan bar. 2. Gegelaran ieu diputer tanpa henteuna sareng arahna henteu tiasa dikontrol atanapi diarahkeun ka tempat pangabutuhna nalika Tanksweep nozzle arah sareng tiasa dipindahkeun sacara horisontal ku roda leungeun anu saderhana pikeun persis dimana aranjeunna diperyogikeun. 3. Nozzles dipasang dina hateup tangki henteu tenggelam sareng ku kituna tangki kedah disalur bari Tanksweeps digunakeun nalika cairan dina tangki 1.5m minimum dina luhureun nozzle tanksweep, ieu mastikeun yén uap tina nozzle henteu tiasa ngiringan ngaliwatan tingkat cairan kana ruang udara sareng ku kituna henteu peryogi tanki cai. Tangtosna upami undang-undang lokal nungtut baki dibersih ngan upami dibersih maka ieu ogé tiasa waé. 4. Nozzles dipasang liwat atap tangki ngan ukur tiasa ngaganggu sludge dina jarak anu kawates tina nozzle sareng janten sacara lokal pikeun lokasi nozzles, ieu hartosna pikeun tiasa nutupan sadaya tanki seueur nozzles kedah dipasang tapi tina tangtu arahna henteu tiasa dikawal bari Tanksweeps baki dugi ka diameter 50m tiasa dibersihkeun sareng 2 x tanksweeps, tangki antara 50 sareng 80m diameterna peryogi 3 x tanksweeps, sareng tank 80-100m butuh 4 x tanksweeps. 5. Gandungan asupkeun bumbung ngabutuhkeun bango sareng lalaki di atap tangki bari Tanksweeps mangrupikeun lebet sisi kana tangki janten henteu kedah ngarambat nozzle sareng manjing kana atap tank atanapi ngirim lalaki pikeun pagawéan di daérah anu bahaya pisan. 6. Kusabab nozzles Tanksweep gaduh gerak pikeun sabrang gerakan sadaya tank ditutup sareng ku kaméra kaméra imaging termal nozzles tanksweep tiasa diarahkeun ka tempat aranjeunna diperyogikeun. Pikeun ngucurkeun sareng nyecepkeun sakabeh eusi hiji tanki tank ngagaduhan kakuatan pikeun ngerjakeun padamel anu leres.
Tanksweeps tiasa ngaliwat lebet sisi kana tangki ngaliwat jalur jalan nganggo 3 tangki tangki (dina tangki diaméter 80m) Kusabab tingkat diluhureun jalan-jalan ieu henteu tiasa dihapus. Janten aksés pikeun tanki tangki kana baki tiasa nganggo flanges Proline Hydralink Coldtap. Keran keran tiis dipasangan ka manway lids ku mimitina ngabersihkeun manway tutup cat sareng karat pikeun mastikeun gasket bakal nyéépkeun sért anu leres kalayan flanges coldtap. Teras unggal nut sareng baut sanéskeun tutup manway dipiceun. Tél flange tiis sareng gasket anu pas teras dipasang ka tutup manway sareng aman. Ayeuna kacang sésa sareng baut anu dipiceun sareng diganti ku kacang tukang basuh anu khusus na kacang buncis anu dipasihkeun sareng flanges coldtap sareng aman. Flange keran tiis kéngingkeun taratas ku flange 18 inci dipasang ka dinya. Klep gapura 18 inci GARITAN PAIG dipasang pas jeung aman kana pénu. Mesin pangeboran hidraulik ayeuna diperyogikeun, ieu tiasa janten kontraktor luar anu khusus ménér dina hottaping atanapi nganggo mesin pengeboran Proline Hydralink. Mesin pangeboran dipasang ka klep 18 inci sareng klep dibuka ngamungkinkeun mesin pengeboran kanggo motong kupon anu ukuranana leres tina tutup manway. Sakali motong bor ditarik sareng kupon cut sareng 18 klep ditutup. Mesin pangeboran dicabut sareng digentos ku tanksweep kalayan muncungna dina posisi anu dilebetkeun. Tanksweep dirojong sareng ditujukeun ku 4 jacks panangan. . Tangki jalanna dihubungkeun ku hos kargo anu disaring dina saringan dina sisi tanksweep. Aya flange dina dua sisi sahingga anu pangmerenahna tiasa dianggo sareng anu sanésna ditutup. Saringan disambungkeun kana nyeuseup pompa sareng saluran pompa nyambung ka sisi pangiriman tanksweep.
Alt Tag pikeun Gambar FAQ
Alt Tag pikeun Judul Kontak Judul Imah

Kontak gancang

Nelepon Kami Atawa Ngeusian Bentuk Pikeun Naon Ku naon

Gaduh patarosan?

Inggris (+44) 7951930633 atanapi AS (+1) 346-247-8679 ou Perancis (+33) 975170121 ou Bresil (+55) 2135133615
tony@pro-linehydralink.com

Jam gawé kami:

Mon To Sat 8am ka 8pm

Request Quote a

    HYDRALINK PRO-Line bakal Nyayogikeun Anjeun Kualitas Kualitas Terbaik Anu Ngaharepkeun Harepan Anjeun Dina waktos sareng Anggaran

    Upami anjeun peryogi Solusi Industri Husus anu Kami Sedia Kanggo Anjeun