Unit Énergi Hidrolik (HPU)

PLH ngahasilkeun sababaraha rupa unit HPU pikeun listrik kakuatan pembersihan tank sareng sistem pompa dina sagala rupa ukuran na tiasa solar atanapi listrik listrik