Sadaya gambar, video sareng inpormasi dina halaman ieu sareng halaman wéb mangrupikeun hak cipta sareng hak cipta 2021 © tina PRO-LINE HYDRALINK sareng henteu kedah dianggo atanapi disalin.d

https://youtu.be/qqZL3vliCEs malik pikeun ningali pidio

Kanggo inpo langkung lengkep, email tony@pro-linehydralink.com

Sadayana anu nyobian pikeun damel sareng meriam anu teu tinggaleun jaman sareng sering dirarancang parah sareng henteu tiasa dilakukeun-sireum manway marions aya di dieu. If anjeun Manway Cannons nyéépkeun waktos langkung diperbaiki tibatan damel, sareng padamelan anu dilakukeun ku aranjeunnare henteu nyugemakeun a solusi nyaéta ayeuna aya.

margi “Ieu SUPER MANWAY KANNON”Bakal ngajantenkeun impian anjeun, tank anjeun janten bersih sareng Anjeun konsumén senang. ,

PRO-LINE HYDRALINK SUPER CANNON diwangun ku 3 modul kontena anu ngandung sadaya hal anu diperyogikeun pikeun ngajadikeun SUPER CANNON anu paling modern, canggih, paméran Tangki Beresih sareng Ngameun Manway Cannon System di pasar.

Tilu wadahna anu ngandung sadaya komponén sistem

Dua manon super meriam dipasang lampu, kaméra, gas sareng deteksi oksigén

Panel Kontrol Canon Super Manway

Sagala dioperasikeun ti katuhu di dieu. Sakabeh logika tank sirkulasi ulang SMCRC katingal di dieu. Pintonan anu langkung alit di tukangeunana teras nyarioskeun naon anu anjeun lakukeun, mesin galak anu kanggo gerak Cannon. Sisi tombol kénca pikeun ngadesain mesin anjeun, sambungkeun pompa sludge anjeun, sambungkeun pompa tekanan tinggi anjeun, ngiringan tangki weir, alarm pikeun gas / O2 monitor.

Tekanan sareng pocong ngompa pompa hidrolik dina jarak jauh
SUPER MANWAY CANNON SMWC Recirculation & Filtration Tank (SMCRC)

Komponén lianna

Pikeun langkung lengkepn surélék tony@pro-linehydralink.com

Sadaya gambar, video sareng inpormasi dina halaman ieu sareng situs wéb mangrupikeun hak cipta sareng hak cipta 2020 © of PRO-LINE HYDRALINK sareng henteu tiasa dianggo atanapi disalin