Kanggo inpo langkung lengkep, email tony@pro-linehydralink.com

ATAS ATAU NAWANGKEUN ATAU TANPA KRUDI ATAWA ATAWA LAGOON AYA SATU JATI TAPI ANU ANAK ANAK ku anjeun INGLAH SEMUA? GARISAN OIL DARI KELUARAKAN NYAWA ANSWER

Solusi Nyaéta PHORS 10 anu pulih deui minyak anu alus ti éta dituding ninggalkeun sédimén kuéh garing sareng cai.

DAPAT DENGAN GAMPIRAN KULIT 10 SISTEM RECOVERY OIL 

Laju olahan berbagai dumasar kana kualitas anu asup sareng kualitas kaluar anu dipikahoyong tapi sacara umum aturan 10m3 (13 yard kubik per jam) mangrupikeun throughput anu normal anu ngahasilkeun hasil anu hadé

Minyak anu kapok bakal ngandung 2% atanapi kirang BS&W sareng Sedimen atanapi padet sésana saatos diolah bakal ngagaduhan 100ppm atanapi kirang hidrokarbon anu tiasa dicocogkeun.

Unit perawatan sludge portabel PROLINE HYDRALINK PHORS dirancang khusus sareng sistem buatan, tina tugas beurat, konstruksi dilas diwangun sakitar 10 "ukuran hi-kubus hi-kubus ISO. Unit ieu dipasang ku konci pulas standar sareng nyandak pelat CSC pikeun transportasi anu gampang. Unit centrifuge disayogikeun sareng bina pangrojong tujuanna nyalira pikeun operasi sareng perawatan anu aman.

Sadaya motor listrik sareng panel kontrol sistem dipeunteun EExd pikeun pamakean Zona 1. 

Unit PHORS 10 ngawengku:

  • Sistem pemanasan dipanaskeun kalayan tugas beurat, agitator drive listrik pikeun mancarkeun régulasi deui sareng ngagantungkeun padet dina enap anu ditetepkeun. Tangki Pra-pangobatan ngagaduhan indikator tingkat éksternal ageung sareng alarem tinggi / tingkat low.
  • Agitator drive listrik pikeun régulasi ulang épéktip sareng re suspénsi padet dina anu ditampik. Tangki Pra-pangobatan ngagaduhan indikator tingkat éksternal ageung sareng alarem tinggi / tingkat low
  • Kawajiban beurat, variabel laju drive listrik Pompa feed pompa. Pompa utama ditambah pompa sayaga pipa keras sareng kabel dina sistem kendali pikeun teras damel.
  • Sistem Dosis Kimia pikeun ningkat kinerja sareng perawatan rupa-rupa bahan lumpur minyak limbah. Sistem ieu nyampur kembar satengah méter campuran sareng tangkeuran nganggo agitator drive listrik sareng pompa dosis gancang.
  • Tujuan-diwangun, Emparasi beurat dua fase pikeun ngaleungitkeun padet tina enap cét anu dirawat sateuacanna sareng nolak tambuh minyak anu saé anu cocog pikeun ngompa langsung deui kana fasilitas panyimpen kilang. 
  • Sistem Centrifuge nyertakeun kontrol anu lengkep sareng sistem alarem anu kabel dina sistem Control Panel
  • Dibebaskeun lengkep ku sédimén sareng séépan minyak pulih.
  • Pigura dukungan sentrifuge anu diwangun ku tujuan pikeun situs gancang sareng gancang sareng anu ngamungkinkeun aksés aman di sekitar centrifuge kanggo pangropéa rutin.
  • Listrik Dorong VISCOTHERM Power Pack pikeun centrifuge drive sareng kontrol. Unit kabel kana panel kontrol centrifuge kanggo operasi anu aman sareng saderhana.
  • Tank Holding Tank Pulih (3.5m3) kalayan indikator tingkat éksternal ageung sareng alarem tinggi / tingkat low.
  • Kawajiban beurat, variabel laju listrik drive Sludge Feed Pump pikeun pakét sludge ka PHORS 10 Unit
  • Tugas beurat, kecepatan listrik drive listrik Dipulihkeun Pompa Minyak pikeun mindahkeun minyak direklamasi kana bak panyimpenan anu caket atanapi langsung deui kana sistem kilang minyak
  • Sadaya alat-alat dipasang kana Panel Kontrol utama pikeun operasi anu aman sareng saderhana. Sadaya pompa pakan lirén / mimitian kabel kana alarem tingkat tinggi / tingkat terintegrasi.
  • Sistem anu dirancang pikeun operasi situs di lokasi terpencil sareng sadaya barang pangropéa gampang diakses.
  • Ukuran jeung Ukuran:

                        13.411m panjangna x 2.438m lega x 2.895m luhur

                        Beurat: Garing: 13,000 Kg

                        Operasi: 33,000 Kg

         Utiliti Diperyogikeun:

       Kukus: 4,500 Kg / Sajam di 10 bar max

   Listrik: 415 V 3 fase 300 KVA

      Cai: Pasokan hydrant seuneu khas pikeun sistem dosis kimia sareng ngumbah

Laju pangolahan minyak bumi anu nyudiran dina laju 10-25³ / jam gumantung kana kualitas sludge

Minyak anu kapok bakal ngandung 2% atanapi kirang BS&W sareng Sedimen atanapi padet sésana saatos diolah bakal gaduh 100ppm atanapi kirang tina hidrokarbon leachable

Janten Sistem Pembersih Tangki anu dianggo aman, éfisién sareng direkayasa dugi ka awét

Kanggo inpo langkung lengkep, email tony@pro-linehydralink.com