За повеќе информации, по е-пошта tony@pro-linehydralink.com

За дезинсекција на резервоарот и чистење на моделот од 8 инчи, уште една алатка за резервоари за одводнување со употреба на резервоари од PRO-LINE HYDRALINK

Резервоари со 8 инчи завртки директно на вентил од 8 инчи

8 инчи Tanksweep Power

Чистење на резервоарот Системи кои работат безбедно, ефикасно и се дизајнирани да траат

За повеќе информации, по е-пошта tony@pro-linehydralink.com